روش سرخ کردن من برای بادمجون همیشه به این صورته که بادمجون رو پوست میگیرم و برش میزنم و میچینم تو ماهیتابه و روش کمی نمک میپاشم و در حدود نصف استکان آب میریزم ( در صورتی که بادمجون هاتون رو نازک برش دادید مقدار آب کمتری بریزید) و درشو میبندم تابا شعله متوسط بپزه ، وقتی آب به خورد بادمجون رفت و بادمجون نرم شد اندازه ۲ قاشق روغن اضافه میکنم و میزارم تا سرخ بشه . با این روش، من همیشه خوشمزه ترین بادمجون هارو دارم با کمترین مقدار روغن .
پینوشت :
بادمجون سرخ کرده لای نون لواش یکی از خوشمزه ترین غذاهای مورد علاقه منه اونم کنار اجاق گاز داغ داغ .
No comments:
Post a Comment