Thursday, November 28, 2013

مرغ زعفرانی با سس رب انار و قارچ





اوه چه اسم طولانی شد!!!! نمیدونستم واقعا اسم این غذا رو چی بزارم ،اما از این که بگذریم باید بگم که حتما حتما اینو باید تست کنید چون مزش عالیه وقتی میگم عالیه یعنی بینظیره ...... طعم مرغ خیلی خوشمزست و خیلی ترد و نرمه اگر چه سرخ شده اما اصلا خشک نیست، جون میده واسه مهمونی هایی که اصلا وقت ندارید اما میخواهید یه غذای چشمگیر و خوشمزه درست کنید. پس این خوده خودشه .

اصلا دل تو دلم نیست میخوام برام سر اصل مطلب تا شما زودتر درست کنید و لذتشو ببرید.


مواد لازم:

مرغ ۱ کیلو 

آبلیمو نصف لیوان 

آب نارنج نصف لیوان 

نمک ۱ قاشق غذا خوری 

قارچ به مقدار کافی 

رب انار نصف لیوان 

فلفل سیاه به مقدار کافی 

کره ۲ قاشق غذاخوری 

پیاز ۱ عدد 

زعفران آب کرده به مقدار کافی 


۱.خوب اول از همه مرغ رو تیکه تیکه میکنیم. میتونید فقط از سینه مرغ یا رون مرغ استفده کنید.

۲.  قابلمه رو پر آب میکنیم در حدود ۲ لیتر واسه ۱ کیلو مرغ بطوری که وقتی مرغ رو میریزیم تو قابلمه همه سطح مرغ رو آب بگیره .

۳. به قابلمه پر آب نصف لیوان آبلیمو اضافه میکنیم ، آب نارنج هم نصف لیوان اضافه میکنیم ( اگه  آب نارنج نداشتید میتونید حذف کنید اما اگه باشه عالیه ) و همچنین نمک ۱ قاشق غذا خوری باضافه یه دونه پیاز که چند قسمتش کردید.

۴. مرغ رو به این آب اضافه میکنیم و میزاریم واسه حداقل ۳ ساعت بمونه ، میگم حداقل در واقع هر چی بیشتر بمونه بهتره ، اگه واسه مهمونی شب میخواهید این مرغ رو درست کنید میتونید از صبح یا شب قبل بزارید تو این قابلمه و بزارید تو یخچال. مرغ به این صورت که چندین ساعت تو این آب طعم دار بمونه خیلی نرم و خوشمزه میشه.

۵. خوب بعد از ۳ ساعت یا بیشتر که موند مرغ هارو از تو آب در میاریم و میزاریم تو صافی تا آبش گرفته بشه اما آب معمولی نمیریزد روش.

۶. مرغ هارو با کمی زعفران آب شده و نمک آغشته میکنید و میزاریم که تو روغن داغ سرخ بشه با حرارت ملایم . تا زمانی که حس کردیم مرغ کاملا پخته شده اما رطوبتش رو از دست نداده.

۷. خوب مرغ های ما آمادست میریم سراغ سس خوشمزه این غذا ، اگر چه شما میتونید این مرغ رو بدون این سس هم بخورید پیشنهاد میکنم با برنج زعفرانی میل کنید.

۸. قارچ هارو با دستمال تمیز نخی پاک میکنیم ، هیچ وقت یادتون نره که قارچ رو نباید شست چون اگه بشورید آب میندازه و طردیش رو از دست میده پس با حوصله قارچ هارو با دستمال کاغذی یا دستمال آشپزخونه پاک کنید و قطعه قطعه کنید.

۹. قارچ رو با کره و فلفل سیاه تفت میدیم به مدت ۵ دقیقه ( تفت نه اینکه سرخ کنیم )کمی بهش سیر خرد شده اگه دوست داشتید اضافه کنید.

۱۰ رب انار رو بهش اضافه میکنیم و واسه  ۲ دقیقه میزاریم تا رب انار تفت بخوره و در نهایت اندازه کمتر از نصف لیوان آب اضافه میکنیم.

۱۱. میزاریم به جوش بیاد و سس ما غلیظ بشه .

۱۲. مرغ رو تو دیس میچینیم و روش این سس خوشمزه رو میریزیم.

۱۳. پیشنهادم اینه که با برنج زعفرانی میل بشه.


نوش جان 

پینوشت:

گاهی باید ساکت شد، و غرورتان رو ببلعید و بپذیرد که اشتباه کردید . این تسلیم شدن نیست، یعنی بزرگ شدن !

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...