داغه داغه ،عالیه عالیه ..... تازه از فر آوردم بیرون ، انقدر راحت درست میشه که دلم خواست خیلی زود واستون بزارم .
تصویر گویا همه چیز هست اما بازم یه توضیح مختصر میدم .
نون که میتونه نون فانتزی یا نون باگت باشه تو هر نوع سایزی که تو خونه دارید رو برش بزنید با چاقو دندونه دار به صورت افقی و عمودی تا به شکل مکعبی در بیاد. حواستون باشه تا آخر نون نبرید که تیکه هاش از هم جدا بشه .
لاشو هر نوع پنیری که دوست دارید مثل پنیر پیتزا، گودا، ..... رو لای نون میزاریم به همراه پیازچه یا سیر .
میزاریم تو فر ۲۰۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه و یا همین که دیدیم پنیرش آب شد از فر دارش میاریم و روش کره یا روغن زیتون میریزیم و نوش جاااانننننن .
یه پیش غذا یا یه عصرونه بی نظیره ،،،،،،،
پیشنهاد میکنم حتما حتما امتحان کنید .
شف ژولیت
No comments:
Post a Comment