یه کیک خوشمزه که با طعمش یاد ایران میفتید و درست کردنش هم کار زیادی نداره . میتونید از میوه های دیگه که دوست دارید استفاده کنید اما نه دیگه توش هندونه بریزید :)))))
مواد لازم
آرد 3 لیوان
تخم مرغ 4 عدد
ماست 5 ق غ
بیکینگ پودر 2 ق چ
وانیل 1 ق چ
شکر 1.5 لیوان
شیر 1 لیوان
روغن مایع 1 لیوان
مربا ۱ قاشق غذا خوری دل بخواهی
موز ۲ عدد
سیب ۲ عدد
زعفران نصف قاشق چایخوری
شیر عسلی به دلخواه
خوب واسه شروع باید همه مواد ما هم دمای اتاق باشه ، یه وقت از یخچال برندارید تخم مرغ یا شیر رو مستقیم استفاده کنید، باید یه ساعت بیرون از یخچال باشه .
فر را روشن کرده و روی درجه 180 سانتیگراد یا 360 فرانهایت قرار دهید.
تخم مرغ ها رو توی ظرف بشکنید و حسابی هم بزنید تا کف بکنه ، بعد از ۲ دقیقه هم زدن شکر و وانیل رو اضافه میکنیم و به مدت ۳ دقیقه هم میزنیم تا به رنگ کرم روشن در بیاد و همچنین کشدار .
این قسمت مهمترین قسمت کیکمونه پس باید حسابی هم بزنید ، حالا نوبت ماسته که اضافه بکنیم و بازم هم میزنیم و روغن رو اضافه میکنیم ی کوچولو هم که زدیم شیر رو اضافه میکنیم .
بیکینگ پودر رو لابه لای آرد الک کنید و به مایه کیکمون اضافه میکنیم خیلی آروم آروم و از همزن برقی بهتره استفاده نکنیم و با یه ویسک یا قاشق به طور دورانی هم میزنیم .
اینکار را باید خیلی سریع انجام بدید که پف تخم مرغها نخوابه و گلوله ها ای از آرد تشکیل نشه . زعفرون رو اضافه میکنیم .
حالا 30 ثانیه با دور تند مواد را هم بزنید.
سیب و موزی رو که خورد کردیم رو اضافه میکنیم و یه کوچولو هم میزنیم
مواد را آهسته توی قالبی که از قبل با کره یا روغن جامد چرب کردیم و آرد پاشیدیم ( در صورتی که قلبامون نچسب نباشه ) بریزید.
روی کیک اگه دوست داشتید مقداری مربا روش بریزید و با ته قاشق روشو ا مقدار هم بزنید تا مربا یه کوچولو قاطی بشه به مایه کیک .
کیک را به مدت 1 ساعت در طبقه وسط فر قرار دهید و به هیچ وجه قبل از 20 دقیقه در فر را باز نکنید.
بعد از بیرون آوردن کیک از فر باید صبر کنید که سرد بشه بعد از قالب جدا کنید .
وقتی کیکمون سرد شد دوست داشتید میتونید روش شیر عسلی بریزید و با چای داغ نوش جان کنید .
No comments:
Post a Comment