لازانیا ی اسفناجی کریمی
یکی از خوشمزه ترین لازانیا هایی هستش که تاحالا درست کردم خیلی سادست و خیلی مقوی .
مواد لازم :
۱۰۰ گرم کره ( شما میتونید یه مقدار کمتر کنید مقدار کره رو )
۸ قاشق غذاخوری آرد
۱ دونه پیاز متوسط
سیر ۳ حبه ریز شده
۲ پیمانه شیر
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
گردو ۴ قاشق غذاخوری ( خورد شده )
۲ قاشق غذاخوری کره
۷۰۰ گرم اسفناج
پنیر پیتزا یا پارمزان به مقدار کافی
لازانیا یه بسته
پیاز رو ریز خرد میکنیم سیر رو هم همینطور .کره رو میزاریم رو ی اجاق گاز تا آب بشه آرد رو بهش اضافه میکنی و وقتی آردمون یه مقدار رنگ طلایی گرفت پیاز و سیر رو اضافه میکنیم و میریم سراغ اسفناجمون .
تویه یک قابلمه دیگه همه ا ون مقدار کمی کره ۲ قاشق غذا خوری رو میریزید و اسفناج رو میریزیم روش نگران این نباشید که جا نداره چون به زودی اسفناج حجمشو از دست میده ،خوب حالا که یه مقدار پیاز و سیرمون با آرد برشته شود اون مقدار شیر رو میریزیم و هم میزنیم تا زمانی که غلیظ بشه. اونو روی سسی که در ابتدا درست کردیم میریزیم روی اسفناج و کاملا هم میزنیم تا خوب سس و اسفناج با هم قاطی باشند گردو رو هم اضافه میکنیم .
خوب آمادست اسفناج کرمی ما به همین آسونی و راحتی .
من خودم بعضی وقت ها وقتی دارم کره رو آب میکنم یه مقدار پنیر خامه ای هم میریزم در حد ۳ قاشق غذا خوری و حسابی دیگه خوشمزه میشه .
ورقه های لازانیا رو که آبکش کردیم میچینیم تو ظرفی که قراره سرو بشه و روش این مخلوط اسفناج رو میریزیم و کمی پنیر پیتزا یا پانور پارمیزان میریزیم و طبقات دیگه رو هم به همین صورت ادامه میدیم . لایه آخر رو لازانیا رو میزاریم و کمی سس قرمز میریزم و روش کمی پنیر پیتزا و یا پارمیزان.
میزاریم تو فر رو درجه حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه ، یادتون باشه فر از قبل گرم شده باشه .
نوش جان
شف ژولیت
در صفحه فیسبوک من همیشه با من باشد با غذاهای خوشمزه .
3 comments:
ghazaye farda shabe ma shod in .mersiiiiiii
salam khanoomi
kheili mamnoon babate in hame zahmati ke mikeshi' ba in hame karo mashghale ei ke dari. behtarinharo baratoon arezo mikonam ;shad bashid hamishe.<3
سلام
سایت پربار و مفیدی داره . اگر دوست داشتین تا مطالبتون در سایت نبینین منتشر بشه تا بازدید کنندگان بیشتری ببینند به من بگین تا براتون یه اکانت بسازم و مطالبتون رو تو نبینین منتشر کنین این آدرس سایته : http//www.nabinin.com
ممنون
موفق باشید
Post a Comment