این غذا هم پر کالریه هم خیلی خیلی خوشمزه من اگه جای شما بودم حاضر بودم یه وعده غذامو حذف کنم اما اینو حتما درست کنم و بدون عذاب وجدان لذتشو ببرم .
این غذای خوشمزه خیلی سریع آماده میشه میخوام اولش قبل از این که بریم سراغ درست کردن
اسپاگیتی.
نکات مهمی که باید ه واسه درست کردن مارونی یا اسپاگتی باید بدونیم رو میگم ، اوکی ؟؟؟
پس بریم ........
همیشه باید باید حتما حتما آب جوش اومده باشه و در حال قل قل باشه که بخوام ماکارونی رو بهش اضافه کنیم.
سعی کنید ماکارونی رو به دو قسمت تقسیم کنید از واسط تا موقعه خوردن راحت تر سرو بشه ..
روغن مایع یادتون نره توی آب جوشی که داره قل قل میکنه بریزید در حد ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری واسه یک بسته ماکارونی چون موجب میشه که نچسبن به همدیگه .
وقتی ماکارونی نرم شود یه مقدار شعله اجاق رو کم کنید و داره قابلمه رو ببندید و هر چند دقیقه یک بار هم بزنید این کارموجب میشه ماکارونیتون حالت لطیف تری داشته باشه.
نمک هم به مقدار کافی تو آب جوش همون اوایل پخت اضافه میکنیم
اگه خواستید که ماکارونیتون رنگ زرد پررنگی به خودش بگیره یه مقدر زرد چوبه اضافه میکنیم به آب در حال جوش .
پنیر پارمسان و یا چدار بهترین گزینه واسه سرو این غذا
ریحان بهترین نوع سبزیه که با یه مقدار کوچولو طعم و مزه ماکارونی یا اسپاگیتیمونو به اوج برسونیم وقتی سستون آماده شد یه مقدر کم ریحان خورد میکنیم و میپاشیم روی سس.
مواد لازم
اسپاگتی ۵۰۰ گرم
خامه نصف پیمانه
آرد ۲ قاشق غذا خوری
نون تست ۱ و نصفی میتونید از واسط نون باگت هم استفاده کنیم
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم خیلی خوبه که نصفی گوشت گوسفند باشه و نصف دیگش گوشت گاو
روغن زیتون یا روغن مایه ۱/۴ پیمانه
زنجفیل تازه ۲ قاشق چایخوری میتونید از زنجفیل پودر شده هم استفاده کنید به مقدار۱ قاشق چایخوری
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
آویشن نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار کافی
شیر نصف پیمانه
پنیر چدار یا پارمسان یا پیتزا در حد فقط پاشیدن رویه بشقاب غذا این مورد دل بخوائیه من از پنیر پیتزا استفاده کردم
اول از همه نون تست رو میزاریم تو شیر واسه ۱۰ دقیقه تا خوب شیر جذب نون بشه
پیاز و زنجفیل رو رنده میکنیم .
حالا گوشت چرخ کرده و نونی که تو شیر خیس خورده باضافه پیاز و زنجفیل و زردچوبه ی مقدار و آویشن فلفل رو با هم خوب مخلوط میکنیم تا حالت چسبندگی پیدا کنه یادتون باشه ی مقدار زرد چوبه و فلفل بزارید کنار.
خوب الان مخلوط گوشت ما آمادست میزاریم تو یخچال واسه نیم ساعت تا یک ساعت تا خوب جا بیوفته .
مخلوط گوشتو ازیخچال در میاریم و اندازه گوله های کوچولو مثلا اندازه یک گردو قل قلی میکنیم و تو روغن سرخ میکنیم.
وقتی کوفته ها یا میت بالهارو سرخ کردیم میریم سراغ سس.
آرد رو کمی برشته میکنیم و بهش شیر در حد چند قاشق اضافه میکنیم و هم میزنیم وقتی دیدیم ی مقدار غلیظ شد خامه رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا زمانی که سسمون غلیظ بشه .
کوفته هارو میریزیم توش و میزاریم یه ۵ دقیقه رو اجاق گاز باشه .
سس ما آمادست.
تویه قابلمه آب و روغن مایه چندقاشق ونمک و زردچوبه رو اضافه میکنیم و وقتی جوش اومد اسپاگیتو رو میریزیم توش و بعد از چند دقیقه که نرم شدند در قابلمه رو میبندیم و میزاریم با شعله متوسط جوش بیاد و بپزه واسه ۱۵ دقیقه یا بیشتر تا زمانی که دیدیم کاملا نرم شده و قابل خوردنه البته این بین چند دفعه زیرو رو میکنیم تا نچسبن به هم .
یک رشته اسپاگتی نازنینو با نهایت احترام میکوبونیم به کابینت آشپزخونه اگه افتاد یعنی احتیاج داره که هنوز بپزه و اگه نیفتاد بعد از یک دقیقه یعنی بچه خوبی بوده و حسابی پخته .
وقتی دیدیم اسپاگتی پخته اونو آب کش میکنیم تو ظرف سرو میریزیم و روش سس رو میریزیم و پنیر ( یادتون باشه که سستون هم داغ باشه ) میتونید از زیتون سیاه یا سبز هم یه مقدار روش بریزید تا خوشمزه تر بشه و از همه مهمتر ریحون خورد شوده یادتون نره که روش بپاشد .
No comments:
Post a Comment