این رسپی مال یک خانوم بسیار با سلیقه بود که واسه شام پیش غذا یک آش خیلی خوشمزه پخته بودند که من رسپی فرد و
ناب رو ازشون گرفتم و واستون میزارم امیدوارم لذت ببرید
ناب رو ازشون گرفتم و واستون میزارم امیدوارم لذت ببرید
طرز تهیه آش رشته
حبوبات را از قبل خیس می كنیم. سپس آنها را با پیاز سرخ كرده (بهتره كمی زردچوبه به آن زده باشیم )
طرز تهیه آش رشته
حبوبات را از قبل خیس می كنیم. سپس آنها را با پیاز سرخ كرده (بهتره كمی زردچوبه به آن زده باشیم )
مواد لا زم ( برای 4 نفر ) :
مواد لا زم ( برای 4 نفر ) :
رشته مخصوص آش 400 گرم
رشته مخصوص آش 400 گرم
سبزی آش ( تره – جعفری – اسفناج – شوید – گشنیز )1 كیلو
سبزی آش ( تره – جعفری – اسفناج – شوید – گشنیز )1 كیلو
نخود و لوبیا و عدس ( مجموﻋﺄ به مقدار مساوی ) 400گرم
نعناع خشك 4 قاشق یا نعناع تازه 200 گرم
نخود و لوبیا و عدس ( مجموﻋﺄ به مقدار مساوی ) 400گرم
نعناع خشك 4 قاشق یا نعناع تازه 200 گرم
پیاز متوسط 4 عدد
پیاز متوسط 4 عدد
كشك ساییده غلیظ 2 لیوان
كشك ساییده غلیظ 2 لیوان
آرد ۳ قاشق
آرد ۳ قاشق
روغن به میزان لازم
روغن به میزان لازم
نمك و فلفل به مقدار كافی
طرز تهیه:
نمك و فلفل به مقدار كافی
طرز تهیه:
حبوبات را از قبل خیس می كنیم. سپس آنها را با پیاز سرخ كرده ( كه ممكن است كمی زردچوبه
به آن زده باشیم ) می گذاریم كاﻤﻸ بپزد. بعد سبزی را تمیز و خرد می كنیم و داخل حبوبات
پخته شده می ریزیم و می گذاریم سبزی ها هم بپزند. سپس دو قاشق سوپ خوری آرد را در
كمی آب سرد حل می كنیم و داخل آش می ریزیم و مرﺘﺒﺄ هم می زنیم. رشته را در آش می
ریزیم ومی گذاریم آهسته بپزد، ولی رشته نباید خرد شود. نمك و فلفل و زردچوبه را هم اضافه
می كنیم. سعی كنید نمك را با احتیاط در آش بریزید، چون كشك اصولاً شور است. بعد آش را از
روی شعله بر می داریم و با كشك مخلوط می كنیم . سپس در سوپخوری می ریزیم و روی آن را
با كمی كشك ساده و پیاز سرخ كرده و نعناع داغ ( و در صورت دلخواه سیر داغ ) تزیین می كنیم .
نكات :
1) اگر كشك به آش مي زنيد نمك نريزيد و اگر دوغ مي ريزيد به ميزان لازم نمك بزنيد.
نكات :
1) اگر كشك به آش مي زنيد نمك نريزيد و اگر دوغ مي ريزيد به ميزان لازم نمك بزنيد.
2) براي خوش رنگ شدن رشته آش، زردچوبه را همراه پياز داغ به آش بيفزاييد.
2) براي خوش رنگ شدن رشته آش، زردچوبه را همراه پياز داغ به آش بيفزاييد.
3) آشي كه مي خواهيد دوغ بزنيد سفت برداشته و اگر كشك مي زنيد شل تر برداريد.
3) آشي كه مي خواهيد دوغ بزنيد سفت برداشته و اگر كشك مي زنيد شل تر برداريد.
4) اگر اسفناج در بازار نيست از برگ چغندر استفاده كنيد.
4) اگر اسفناج در بازار نيست از برگ چغندر استفاده كنيد.
5) نعنا داغ را با روغن مايع تهيه نكنيد چون وا مي رود.
5) نعنا داغ را با روغن مايع تهيه نكنيد چون وا مي رود.
6) براي تهيه كشك زرد، كشك را با زعفران و آب بجوشانيد.
6) براي تهيه كشك زرد، كشك را با زعفران و آب بجوشانيد.
7) تزيين كشك را با كيسه فريزر مثلثي شكل انجام دهيد.
7) تزيين كشك را با كيسه فريزر مثلثي شكل انجام دهيد.
8) آش را مي توانيد با كشك زرد و سفيد، نعنا داغ و لوبيا چيتي تزيين كنيد.
8) آش را مي توانيد با كشك زرد و سفيد، نعنا داغ و لوبيا چيتي تزيين كنيد.
4 comments:
salam duste khoobam,mersi az inke ba hosele minevisi v javab soalha ro midi.khaste nabashi.
mikhastam bedunam ke miduni inja,kl,kelashay khob noonpazi koja dare,ya agar ryue internet site khobi mishnasi.manzoram noonai hast ke taghriban toye hame shopping centere a ye ghesmat jodagone mifrushand v ba tamha v maze hai mokhtalef hast.ya rush paneer rikhtand v ya sosos.nemidunam manzuram ra resundam ya na.
mamnoon misham agar etelati dari behem begi
ghorbanat
صدف a@a: اخ جون اش رشته من که دیوونه اشم به همین روش هم درست میکنم ممنون ژولیت قشنگم.چه حس خوبیه که دوباره داری زود اپ میکنی کلی کیف میکنم.
دست شما درد نکنه (میم میم)
واااااااااااای مرسی ژولیت جوووووون، خیلی خوشحالم که دستور یه آش رشته ی خوشمزه رو بهمون دادی.. بووووووس
Post a Comment