tag:blogger.com,1999:blog-3131289138401196726.post9139720884239167920..comments2023-03-19T16:38:49.079+01:00Comments on Chef Of Persia: چیز کیکA Chef From Persiahttp://www.blogger.com/profile/14314622715577971325noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-3131289138401196726.post-10397067833381644132013-09-17T13:46:58.002+02:002013-09-17T13:46:58.002+02:00سلام ژوليت عزيز،
ممنون از همه زحماتي كه ميكشي و ا...سلام ژوليت عزيز، <br />ممنون از همه زحماتي كه ميكشي و اينقدر خالصانه دانسته هات را در اختيار همه قرار ميدي، من هر وقت چيز كيك درست مي كنم تهش مي سوزه يعني قبل از اينكه مواد رويي بپزه بيسكويت تهش مي سوزه و نمي دونم دليلش چي ميتونه باشه، خوشحال ميشم اگه بتوني راهنماييم بكني<br /><br />با سپاس فراوان<br /><br />مريمAnonymousnoreply@blogger.com