tag:blogger.com,1999:blog-3131289138401196726.post7153903763288087677..comments2023-03-19T16:38:49.079+01:00Comments on Chef Of Persia: باقالی پلو با ماهیچهA Chef From Persiahttp://www.blogger.com/profile/14314622715577971325noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-3131289138401196726.post-15723112298280597342012-03-13T12:54:21.420+01:002012-03-13T12:54:21.420+01:00سلام ژولیت عزیز- من تازه با وبلاگ شما آشنا شده ام....سلام ژولیت عزیز- من تازه با وبلاگ شما آشنا شده ام. بسیار جالب و زیبا است. من در اندونزی زندگی می کنم. باقالی خشک را از فروشگاههای عربی یا هندی می خرم.گاهی هم به جای باقالی نخود فرنگی می ریزم. تنوعی اجباری گاهی بد نیست . موفق باشید.Unknownhttps://www.blogger.com/profile/14664002302097748040noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3131289138401196726.post-46056217982418978142012-03-13T12:49:21.213+01:002012-03-13T12:49:21.213+01:00سلام -من تازه با بلاگ شما از طریق فیس بوک آشنا شدم...سلام -من تازه با بلاگ شما از طریق فیس بوک آشنا شدم.بسیار جالب و زیبا است. من در اندونزی زندگی می کنم.باقالی را از فروشگاههای عربی یا هندی می خرم.البته خشک شده وبا بوست.شنیده ام در آذربایجان شوروی این غذارا با نخودفرنگی درست می کنند. به امتحاتش می ارزد. در شرق آسیا هم که نخودفرنگی زیاد است. موفق باشید.Unknownhttps://www.blogger.com/profile/14664002302097748040noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3131289138401196726.post-32010227104599058392011-07-09T13:21:54.057+02:002011-07-09T13:21:54.057+02:00سلام شف ژولیت عزیز من تازه با بلاگ شما آشنا شدم ام...سلام شف ژولیت عزیز من تازه با بلاگ شما آشنا شدم اما اولین جاییه که هر بار که وارد نت میشم می بینم خیلی با حوصله و کامل و در سطح بالا هست رسپی هاتون. من به آشپزی علاقه دارم و خوشحالم که با اینجا آشنا شدم. مرسی :)miss.atefehttps://www.blogger.com/profile/15402061774405706935noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3131289138401196726.post-22173905360253657592011-07-02T07:47:34.430+02:002011-07-02T07:47:34.430+02:00سلام ژولیت عزیزم. من به طور
تصادفی با وبلاگتون آشت...سلام ژولیت عزیزم. من به طور<br />تصادفی با وبلاگتون آشتا شدم البته اون یکی که فیلتر نشده. وقتی چند پستتون رو خوندم و دستورات کامل و دقیقتون خیلی خوشم اومد. می دونین چی بیشتر از همه منو تحت تاثیر قرار داد مهربونی و صفای دلتون که اینطور صادفانه هر چیزی رو که بلدید در اختیار بقیه قرار میدید. توی پستی که کتابای ویلتونو معرفی کردید وقتی حرفای قشنگتون رو خوندم که چقدر صادفانه واسه همه طلب شادی کرده بودید اشک توی چشمام جمع شد. از همه مهمتر اینکه علاوه بر درس و دانشگاه و خونه داری و بچه داری به کیک و شیرینی هم علاقه دارید و اونو به صورت حرفه ای دنبال کردین. آفرین به این همت و اراده. منم مثل شما عاشق کیک پختنم ولی خوب در اوایل راه. کلاس هم نمیرم چون بجه کوجیک دارم دیگه بدونین که من از خواننده های همیشگی تون شدم. ولی کاش که سایتون فیلتر نبود چون با یه زحمتی فیلتر شکن باز میشه و سرعت به شدت میاد پایین . نمیشه یه کاری واسه این فیلتر سایتتون بکنین یا اون اصلان منتقل کنین به یه سایت دیگه. بازم میام و واستون کامنت میذارم. دوستتون دارم. خدا پشت و پناهتون.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3131289138401196726.post-40493204227285924652011-06-26T10:25:32.655+02:002011-06-26T10:25:32.655+02:00سلام دوست هنرمندم.من که مدام هنرهای شما رو از فیس ...سلام دوست هنرمندم.من که مدام هنرهای شما رو از فیس بوک نگاه می کنم و لذت می برم.راستش من توی وبلاگم خیلی از کارهای شما رو نشون می دم.به همین خاطر خوشحال میشم اگه لینک مربوطه رو هم با هم تبادل کنیم .اگه مایل باشید . خبرم کنید.با شادی می پذیرم.موفق باشینسرینhttp://honartabakhi.blogfa.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3131289138401196726.post-73861447963313341672011-06-23T19:12:18.403+02:002011-06-23T19:12:18.403+02:00دستت درد نکنه عزیزم بابت دستور
بوس بوس
:-)دستت درد نکنه عزیزم بابت دستور<br />بوس بوس<br />:-)الی_المیرای اولیnoreply@blogger.com