درست کردن این کیک خیلی بهتون اعتماد به نفس میده چرا ؟ ( اینو یه روانشناس آشپز داره بهتون
میگه پس شک نکنید به حرفام :D) چون خیلی سادست و خیلی خوشمزه و به راحتی هر کسی با
کمترین استعداد تو کیک پزی میتونه همچین کیک خوشمزه ای رو درست کنه به شرطی که همه
نکات رو که گفتم رعایت کنه ، پس میتونه واسه آخر هفته یک گزینه خوب باش.
مواد لازم
آرد 3 لیوان
تخم مرغ 4 عدد
ماست 5 ق غ
بیکینگ پودر 2 ق چ
وانیل 1 ق چ
شکر 1.5 لیوان
شیر 1 لیوان
روغن 1 لیوان
خامه فرم گرفته شده ۳ پیمانه
شهد یا مربا در اندازه ۲ قاشق غذا خوری
موز ۲ عدد
توت فرنگی ۲ پیمانه
زعفران نصف قاشق چایخوری
خوب واسه شروع باید همه مواد ما هم دمای اتاق باشه ، یه وقت از یخچال برندارید تخم مرغ یا شیر رو مستقیم استفاده کنید، باید یه ساعت بیرون از یخچال باشه .
فر را روشن کرده و روی درجه 180 سانتیگراد یا 360 فرانهایت قرار دهید.
تخم مرغ ها رو توی ظرف بشکنید و حسابی هم بزنید تا کف بکنه ، بعد از ۲ دقیقه هم زدن شکر و وانیل رو اضافه میکنیم و به مدت ۳ دقیقه هم میزنیم تا به رنگ کرم روشن در بیاد و همچنین کشدار .
این قسمت مهمترین قسمت کیکمونه پس باید حسابی هم بزنید ، حالا نوبت ماسته که اضافه بکنیم و بازم هم میزنیم و روغن رو اضافه میکنیم ی کوچولو هم که زدیم شیر رو اضافه میکنیم .
بیکینگ پودر رو لابه لای آرد الک کنید و به مایه کیکمون اضافه میکنیم خیلی آروم آروم و از همزن برقی بهتره استفاده نکنیم و با یه ویسک یا قاشق به طور دورانی هم میزنیم .
اینکار را باید خیلی سریع انجام بدید که پف تخم مرغها نخوابه و گلوله ها ای از آرد تشکیل نشه .
حالا 30 ثانیه با دور تند مواد را هم بزنید.
مواد را آهسته توی قالبی که از قبل با کره یا روغن جامد چرب کردیم و آرد پاشیدیم ( در صورتی که قلبامون نچسب نباشه ) بریزید
کیک را به مدت 1 ساعت در طبقه وسط فر قرار دهید و به هیچ وجه قبل از 20 دقیقه در فر را باز نکنید.
بعد از بیرون آوردن کیک از فر باید صبر کنید که سرد بشه بعد از قالب جدا کنید .
وقتی کیکمون سرد شد از واسط نصفش کنید و کمی شهد یا مربا واسط کیک که میخواهد خامه اضافه کنید ، بریزید . خامه رو که از قبل فرم دادیم رو واسط کیک میریزم و اگه دوست داشتید از میوهای تابستانی مثل توت فرنگی ، تمشک ، یا حتی موز روی خامه بزارید و لایه بعدی کیک رو روش قرار بدید .
من همونطوری که میبینید توی خامه کمی زعفرون ریختم که هم رنگ جذابی داشته باشه کیکم و هم طعم خوبی.
روی کیک رو با خامه زعفرون روکش دادم و برای تزیین از توت فرنگی استفاده کردم .
این کیک خیلی پف میکنه در صورتی که خوب مراحل رو انجام بدید و واسه ۱۲ نفر کافیه .
نوش جان همتون